Ismét járható a 2-es és 11-es út

MTI   ·   2013.06.17. 09:17

Ismét teljes hosszában lehet közlekedni a 2-es főúton, miután az árvíz miatt elrendelt valamennyi lezárás megszűnt – közölte honlapján a Magyar Közút Útinform szolgálata.

A korlátozás feloldásával ismét fizetőssé vált a 3,5 tonnánál nehezebb járművek számára az M2-es autóút. Tájékoztatásuk szerint a 11-es főút is teljes hosszában járható.

Az árvíz miatt még mindig teljesen le van zárva a forgalom elől a 12-es út Nagymarosnál, az 55-ös út a Tolna megyei Pörbölynél és Bács-Kiskun megyében Bajánál. A 13-as számú főút komáromi szakaszán sávlezárás nehezíti a forgalmat.

Az alsóbbrendű utak közül Táton, Kisorosziban, Mohácson, Dunabogdányban, Pilismaróton, Esztergomban, Dunaalmáson, Dunafalván, Tasson, Szalkszentmártonban, Solton, Hartán, Géderlakon, Uszódon és Dusnokon vannak teljes lezárások.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.