Ismét teljes kapacitással üzemel a Keleti

iho   ·   2015.11.29. 17:36

A Dunántúlon a győri, a pécsi és a székesfehérvári fővonalakon már tartják a menetrendjüket a járatok. A Budapest-Hatvan-Miskolc-Nyíregyháza és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalakon már kezd helyrerázódni a menetrend, de a miskolci fővonalon még előfordulnak 10-50 perc közötti késések. Ezeken a vonalokon várhatóan este állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) már nem fogadja el járatain a Keleti pályaudvarig megváltott vasúti menetjegyeket és bérleteket - számol be a MÁV-Start.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.