Javuló üzembiztonság a Cargónál

iho   ·   2014.06.04. 17:36

Veszélyes áruk fuvarozásában 0,6 százalékos javulást értek el, a vegyi elhárítási tevékenységek száma 39-ről 36-ra csökkent. A Sopron–Csorna–Kelebia vonalon bevezetett GPS-alapú konténernyitás-érzékelő és nyomkövető rendszer üzembe helyezésének köszönhetően 28 százalékkal csökkent a vagyonvédelmi események száma is, A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2013-ban felülvizsgálta és megfelelőnek találta a cég biztonságirányítási rendszerét. A munkabalesetek száma 2013-ban 7,3 százalékkal csökkent – áll a Rail Cargo Hungaria sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Autóbuszközlekedés

Ne az állomáson pünkösdöljön! Tervezze meg előre utazását, váltsa meg időben menetjegyet a hosszú hétvégére

MÁV/iho   ·   2024.05.15. 15:45

Pünkösd ünnepén várhatóan sokan kelnek útra a közösségi közlekedés járatain. A MÁV és a Volánbusz azt kéri, hogy indulás előtt tájékozódjanak az ünnepnapi közlekedési rendről. Érdemes elővételben megváltani a menetjegyeket, illetve használni az automatákat, az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV applikációban is.