Jegy nélkül balhézott a romániai asszonyság

iho   ·   2013.09.12. 12:08

Egy Linzig szóló vonatjeggyel akart Győrből Budapestre utazni egy román asszony, de amikor a kalauz nem fogadta el a tikettet, és pótdíjat akart vele fizettetni, a nő nekitámadt – ad hírt az esetről a Komárom-Esztergom megyei portál.

Érvénytelen vasúti jeggyel utazott szeptember 10-én egy román állampolgárságú asszony. A Pestre tartó nemzetközi gyorsvonatra Győrben szállt fel. A vonat alig hagyta el Győr-Moson-Sopron Megye székhelyét, a jegyellenőr ellenőrizni kezdte az utasok menetjegyét. A román asszonytól is kérte a tikettet, aki egy Linzig szóló jegyet adott át a vizsgálónak.

A vasúti dolgozó jelezte a nő felé, hogy az átadott papírost nem fogadja el, pótdíj fizetésére akarta kötelezni. A potyautas ekkor lefogta a jegyellenőrt, és erőszakkal kivette a kezéből az érvénytelen vasúti jegyet. A jegyvizsgáló a rendőrségtől kért segítséget.

Az egyenruhások Tatabánya állomáson várták, hogy befusson a szerelvény, majd arról leszállították a nőt. Előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt. Az asszonyt végül a rendőrség őrizetbe vette.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek