Jön a negyedik autómegosztó Budapestre

iho/közút   ·   2020.02.15. 15:00
we_Share0

A We Share, amely kizárólag elektromos autókból álló flottájával tavaly júniusban kezdte meg szolgáltatását Berlinben, Budapesten kívül még hat európai városban terjeszkedik az idén: tavasszal tervezi a megjelenést Hamburgban és Prágában, majd Párizsban és Madridban, a bővülés következő szakaszában pedig a magyar főváros mellett Münchenben és Milánóban lép piacra. A hét városban összesen 8400 elektromos autót állítanak forgalomba a tervek szerint.

Michael Fischer, a cég szóvivője a elmondta, hogy a részleteket – a percdíjakról, a flotta darabszámáról és üzemeltetőjéről – legkorábban az indulás előtti hetekben ismertetik. Hozzátette, hogy Budapesten egy sikeres koncepciót kívánnak megvalósítani, amely enyhít a város közlekedési nehézségein. Budapesten jelenleg három autómegosztó szolgáltató van jelen, a Mol Limo, a GreenGo és a Drive Now.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek