Kényszerleszállás: rosszul lettek a pilóták

iho/repülés   ·   2012.01.09. 11:49

Kényszerleszállást hajtott végre a British Airways London–Glasgow járatát teljesítő Airbus A320-asa, miután mindkét pilótája rosszul lett – számol be az esetről a BBC.

A december 20-án történt eseményről most nyilatkozott a légitársaság szóvivője, aki szerint a Heathrow repülőteréről induló, majd oda visszatérő gép eseménymentesen landolt, de természetesen az eseményt a brit polgári repülési hatóság vizsgálja.

A 320-as pilótái 6000 méter magasság elérése után fordultak vissza, mindketten használták az oxigénálarcot, az utasok teljes biztonsága érdekében az utastérben is kibocsátották az álarcokat. A gép utasai hamarosan más géppel és más személyzettel indultak ismét Skócia felé.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.