Kiégett egy busz Győrben

iho/közút   ·   2019.06.13. 17:15

A HBweb információi alapján a szerencsétlenül járt jármű az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (ÉNYKK) FLR-365 rendszámú Credo EN12-es kocsija volt. A 2006-ban gyártott busz helyreállíthatatlanul kiégett.

Korábban írtuk:

Teljes terjedelmében égett egy busz Győrben, a Budai úton. A tüzet a város hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották. A járművön tízen utaztak, mindenki leszállt. A helyszínre mentesítő járat érkezett. Az érintett útszakaszon hat forgalmi sávból csak három halad. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik jelenti honlapján a Katasztrófavédelem.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.