Kiskunlacháza Airport: a legkorszerűbb magánreptér

iho/repülés   ·   2012.04.10. 18:30
cim

Ismerje meg Magyarország legkorszerűbb kisgépes magánrepülőterét, a Kiskunlacháza Airportot, amely a legújabb trendeknek megfelelően épült újjá amerikai és német repterek mintájára!

A Kiskunlacháza Airport mindössze 31 km-re található a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől délkeleti irányban, így tökéletes körülményeket teremt akár üzleti felhasználású-, akár hobbi célú repülőgépek számára. A fővárosból autóval fél óra alatt megközelíthető reptér közelében olyan természeti kincsek terülnek el, mint a Kiskunsági Nemzeti Park vagy a Ráckevei Duna.

A reptér teljes területe 485 hektár, ami ötszöröse a budapesti Margit-sziget területének. A Kiskunlacháza Airport a hazai magánrepülőterek között egyedülálló módon 25 hektár szilárd burkolattal rendelkezik. A 2500 méter hosszú és 45 méter széles kifutópályát összesen 29.000 m2 állóhely, aszfaltburkolatú gurulóutak, valamint előterek egészítik ki. Ezzel a Kiskunlacháza Airport Magyarország legkorszerűbb magánrepülőterévé lépett elő.

Az országban egyedülálló, újépítésű hangárak a legmagasabb komfortfokozatot, míg a korszerű technikával felújított alagúthangárak pedig költséghatékony tárolási lehetőséget biztosítanak repülőgépnek és tulajdonosnak egyaránt. A reptéren nincs leszállási és felszállási illeték, így akik a Kiskunlacháza Airport területén tárolják repülőgépüket, díjtalanul szállhatnak le- és fel a kifutópályán.

Kapcsolat:
Kiskunlacháza Airport
info@kiskunlachaza-airport.hu
mobil: 06-20-459-5674
fax: 06-1-303-0929
www.kiskunlachaza-airport.hu
www.facebook.com/kiskunlachaza.repuloter
www.youtube.com/kiskunlachazaairport

Kapcsolódó hírek