KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00
00_klm_2021_nyar

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.

A március 31-én induló és október 26-áig tartó nyári menetrendi időszakban a KLM több interkontinentális járata esetében is bővíti a járatok számát: Kuala Lumpuron keresztül Jakartába, Szingapúron keresztül Denpasarba, Tajpejbe, Hongkongba, valamint Montreálba, Torontóba és Los Angelesbe is bővül a kínálat. Észak-Amerikába a KLM több járatot közlekedtet majd nyáron, mint a járvány előtt.

A KLM korábban már újraindította az Amszterdam és Oszaka közti járatokat és a nyári időszakban újra minden nap repül majd a holland főváros és Tokió-Narita között. Április 1-jétől újra elérhető lesz Tel-Aviv, Izrael fővárosába lárnakai megállóval legalább május 19-éig el lehet majd jutni, a további menetrendről az aktuális biztonsági helyzet függvényében dönt a vállalat.

A közép-európai régióban a holland légitársaság Krakkó, Gdańsk, Boroszló és Prága felé is növeli a kapacitásokat. Budapestre péntek kivételével minden nap öt járat lesz elérhető, pénteken három járatpár közlekedik az útvonalon.

Európában a KLM már a skandináv térségre is fókuszál: Billund és Stavanger felé is több járat közlekedik a nyáron. Az Egyesült Királyságban Edinburgh, Newcastle, Glasgow és Southampton elérése válik könnyebbé. A téli után a nyári időszakban is megmarad a marseille-i összeköttetés és naponta közlekednek járatok Amszterdam és Nizza között. Olaszországban Bologna, Firenze és Genova felé repül majd a tavalyinál gyakrabban a KLM.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek