Lakberendezés magas fokon a Dizon Home-mal

iho   ·   2022.08.29. 16:35
00_lakberend

A megfelelő kiegészítők nélkül lehetetlen minőségi lakberendezésre gondolnunk. Sok különféle áruházzal találkozhatunk a lakberendezés kapcsán, azonban kevés olyan akad köztük, amelynek kínálatában az összes szükséges kiegészítőt megtalálhatnánk. A Dizon Home webáruházában azonban mindent fellelhetünk, amire csak szükségünk lehet. Magas minőség kedvező árakon – ez a Dizon filozófiája. Ezen felül viszont még számtalan jó ok szól amellett, hogy miért érdemes neked is Dizontól vásárolnod.

Válogatott termékek ingyenes kiszállítással

A Dizon Home webáruházában járva nem csupán az apróbb lakberendezési kiegészítőket találod meg, de valóban mindent, ami egy lakás teljes berendezéséhez szükséges. A konyhai étkészletektől kezdve a különféle parketták és textíliák egyedileg válogatott, minőségi kínálatáig bármit megtalálhatsz itt, amely egy üres lakás teljes berendezéséhez is elég. Így a Dizon rengeteg fejfájástól kímélhet meg, hiszen nem kell számtalan helyről összevásárolnod a különféle kiegészítőket, amelyek álmaid otthonának berendezéséhez szükségesek. Így rengeteg időt és persze pénzt is megspórolhatsz, mivel nem kell minden egyes termék után külön kiszállítási díjat fizetned. Ha pedig már a kiszállítási díjnál járunk – a Dizon Home-nál szinte majdnem minden termékhez villámgyors, ingyenes kiszállítás jár.

Ügyfélközpontúság

A Dizonnál naprakész ügyfélszolgálattal találkozhatsz, amely mindig készséggel megválaszolja felmerülő kérdéseid. Ráadásul akár telefonon keresztül is rendelhetsz. A Dizon Home áruházát tárcsázva tehát nem csak szakértők válaszolnak a különféle termékekkel kapcsolatos kérdéseidre, de egyúttal meg is rendelheted náluk az általad kiszemelt darabokat. Ezután pedig akár már egy-két napon belül kézhez is kapod azokat. Ha pedig mégsem volnál elégedett az általad rendelt kiegészítőkkel, akkor sincs ok aggodalomra. A Dizon Home webáruházában rendelt termékeket ugyanis kilencven napig ingyenesen visszaküldheted, amely után a Dizon Home készséggel visszatéríti a vásárlásod árát.

Napi akciók

A kedvező árak mellé pedig igen komoly akciókkal is találkozhatsz, amelyek nem csupán egy évben kétszer tűnnek fel egy-egy terméknél. A Dizonnál ugyanis minden nap új akciókkal találhatod szembe magad, aminek jóvoltából sokszor akár fillérekért hozzájuthatsz az általad kiszemelt darabokhoz. Valljuk be, a teljes konyhafelszerelés beszerzése akciósan, ingyenes kiszállítás mellett olyan dolog, amelyet nem sok lakberendezési áruház kínál számunkra.

Professzionális segítség a burkolásban

A Dizon Home-nál ráadásul nem csak vásárolhatunk, hiszen saját csapattal is rendelkezik a melegburkolás kivitelezésére. Legyen szó laminált padló vagy épp padlószőnyeg lerakásáról, a Dizon szakemberei ebben is készségesen állnak rendelkezésünkre. Ráadásul, ha a Dizon Home-tól szerezzük be a burkoláshoz szükséges alapanyagokat, akkor további tíz százalék kedvezményre is számíthatunk. Itt tehát valóban minden lakberendezéssel kapcsolatos dologban szakszerű segítséget kapunk, hiszen a Dizon személyzete valóban testközelből ismeri az általa kínált termékeket.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek