Még több útszakaszon kell fizetniük a kamionoknak

iho/közút   ·   2020.01.04. 12:00
torok_kamion0

Díjköteles szakaszokként kerültek a Hu-Go-rendszerbe

  • az M2-es,
  • az M4-es,
  • az M44-es,
  • a 21-es
  • és a 448-as utak,
  • valamint Nyíregyháza északnyugati elkerülője.

Már ezeken a magenta színű útszakaszokon is fizetniük kell a kamionoknak

A 67-es úton új nyomvonalkijelölés miatt módosult a díjfizetés. Számos más útszakasz csupán átszámozás vagy megváltoztatott végpont-kijelölés miatt szerepel a módosító jogszabályban.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Újra van győztese az észak-erdélyi autópálya építésének, talán most már elkészül a hiányzó tizenhat kilométer Aranyosgyéresnél

MTI/iho   ·   2022.08.09. 17:20

Az osztrák Strabag és a német Geiger romániai leányvállalatainak a konzorciumát hirdette ki győztesnek a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság az észak-erdélyi A3-as autópálya Kolozsvár és Marosvásárhely közötti hiányzó szakaszának a megépítésére kiírt pályázaton.

Közút Infrastruktúra

Lánchíd: az év végén visszaadható a hídpálya a forgalomnak

iho/közút   ·   2022.07.23. 12:00

Rekordidő alatt elkészült az új acél útpálya, ami a régi, elöregedett vasbeton-pályaszerkezetet váltotta fel. A behelyezett pályatáblák a híd teljes hosszán egybefüggő részt alkotnak, ennek köszönhetően már végig lehet sétálni a Lánchídon. A hídpályát várhatóan év végén visszaadják a forgalomnak.