Megint sztrájkol az olasz vasút

MTI/iho   ·   2015.02.06. 10:29

A szombat 21 órától vasárnap 21 óráig tartó sztrájk miatt a Magyarországon váltott jegyeket – az ülőhelyjegyeket és egyéb helybiztosításokat is – kezelési költség levonása nélkül visszatérítik az utasoknak, vagy más időpontra érvényesítik a menetjegyet – áll a közleményben.

Az utasok lemondhatnak az utazásról Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyükkel. Akik mégsem mondanak le az utazásról, azoknak jegyeik záradékolásáról (lepecsételéséről), szükség esetén, külföldön kell gondoskodniuk. A jegyek visszatérítését a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik. Megjegyezték: az osztrák vasút tájékoztatása szerint a sztrájk nem érinti a Venezia és Wien Hauptbahnhof között közlekedő EN 237-es számú vonatot.

A vasúttársaság azt javasolta utasainak, hogy olaszországi utazásuk megkezdése előtt érdeklődjenek a nemzetközi tudakozóknál, vagy a Mávdirekt 06-40/49-49-49-es telefonszámán.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek