Megnyílt a Budapest Airport első, kizárólagos vállalati várója

iho/repülés   ·   2020.02.12. 09:00
IMG_7098

A Budapest Airport területén működő várók között különleges a kedden átadott, szerdától üzemelő Tungsram Lounge, amely a 2A Terminál A8-as beszállókapuja mellett nyílt meg. Ez az első vállalati váró, amelyet kizárólag a Tungsram ügyfelei, üzleti partnerei használhatnak, meghívás alapján.

Ilyen a különleges fém belépőkártya a Tungsram üzleti váróhoz (fotók: Maron Szilárd Ákos)

– Professzionális és innovatív megoldásokat kínálunk ezért magától értetődő volt az ötlet, hogy innovációt hozunk abba, ahogy nemzetközi ügyfeleinknek megmutatjuk, hirdetjük magunkat – mondta Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója a lounge megnyitóján. – Ezért fejlesztettük ezt a várót, ahol ügyfeleink tölthetik kényelmesen a várakozási időt gépük indulásáig – ez nem mindennapi megoldás.

Jörg Bauer elmondta, hogy a Tungsram Magyarország ipari nagykövetének is tekinti magát, ezért fontos volt, hogy a váró vendéglátása a magyar hagyományokat tükrözze.

– Ez a váró kiválóan jelképezi a Budapest Airport és a Tungsram közötti partnerséget – mondta Rolf Schnitzler, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója, arra utalva, hogy a két cég több mint egy évvel ezelőtt együttműködési megállapodást kötött. – Megtisztelő, hogy a Tungsram, mint magyar központú globális márka a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret választotta bemutatóhelyéül. Biztosak vagyunk benne, hogy az új üzleti váró és a Tungsram jelenléte a repülőtér exkluzív hirdetési felületein nagyban hozzájárulnak az innovatív magyar cég nemzetközi elismertségéhez.

Rolf Schnitzler, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója, Jörg Bauer, a Tungsram Group elnök-vezérigazgatója

A váró 72 négyzetméteres, 15–20 embert tud egyszerre befogadni, és modern belsőépítészeti megoldásokkal készült el néhány hónap alatt. A váróban a fényt a Tungsram világítási megoldásai biztosítják. Naponta 5.30–21.00 között tart nyitva, de csak meghívott, VIP-vendégek vehetik igénybe, akik a lounge-on belül, felszerelt exkluzív tárgyalóban is folytathatnak üzleti megbeszéléseket. Az üzemeltetést a Malév Ground Handling végzi, ők gondoskodnak az étel- és italválasztékról, amely a javarészt a magyar gasztrokultúrát tükrözi modern, finger food jellegű formában, de képes speciális igényeket is kiszolgálni. A vendégek meleg ételt is rendelhetnek a reptéri váróban.

A Tungsram új arculatát tükröző videós hirdetésekkel, és látványos, beltéri hirdetési megoldásokkal is jelen van a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.