Megtalálták a ballonbaleset harmadik áldozatát is – videó!

iho   ·   2014.05.14. 13:59

Több hőlégballon is felszállt, és a hírek szerint az időjárás is jó volt. Azonban az egyik ereszkedés közben egy magasfeszültségű vezetéknek ütközött, és kigyulladt. A légijármű felől először a vezeték érintésekor hallottak robbanást, a tűz a ballon alatt a kosárban keletkezett, feltehetően az ott elhelyezett gázpalackoktól. Egy néző videót készített az égő hőlégballonról, és szemtanúk szerint hallották a három utas segélykiáltásait is.

A keresők a második holttesttől mindössze harminc méterre bukkantak rá a harmadikra, miközben a hatóságok addig sem hozták nyilvánosságra, kinek a teste hiányzik még az áldozatok közül, a pilótáé, vagy az egyik utasé. Ugyancsak gyalogos keresők kutatnak a légijármű további darabjai után, hogy pontosan meg tudják állapítani, mi történt a ballonnal.

A részletesebb jelentések szerint az elektromos vezeték érintése és az ezt követő tűz közben a ballon ismét emelkedni kezdett, majd a második robbanás után a kosár levált és külön zuhant a földre. A rendőrség úgy tudja, hogy a ballonpilóta megpróbálta visszanyerni az irányítást a jármű felett, a két utasa pedig kiugrott a kosárból, és úgy próbált menekülni.

A pilóta hírek szerint 35 éve kezdett repülni, és óvatos, megfontolt repülőembernek ismerték.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek