Negyvenegy halott egy argentin buszbalesetben

iho/biztos út   ·   2015.12.14. 17:16

Legalább 41 ember, többségük rendőr, vesztette életét Északnyugat-Argentínában, amikor egy busz egy hídról hús méter magasból egy folyómederbe lezuhant. A Rosario del Fuente közelében közlekedő járművön legalább ötvenen utaztak, többségük rend- és határőr volt. A nehezen megközelíthető helyszínen ma hajnalban történt a szerencsétlenség, a mentési munkálatok még mindig tartanak, eddig hat utast sikerült a roncsok közül kimenekíteni. Az első jelentések szerint a busz defektet kapott, a sofőr elvesztette az uralmát a jármű fölött, ezért zuhant az a folyómederbe.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Ne mássz a vonat tetejére, életveszélyes és tilos!

MÁV/iho   ·   2024.03.20. 09:00

Ismét egy fiatal életébe került Budaörsön, hogy vasútüzemi területen illegálisan felmászott egy mozdony tetejére, ahol a 25 ezer voltos felsővezeték közelében halálos áramütést szenvedett. A MÁV újból és újból kéri a szülőket és pedagógusokat, nyomatékosan hívják fel a fiatalok figyelmét arra, hogy vasútüzemi területen tartózkodni életveszélyes és tilos!