Negyvenhat buszt szállít az MAN Moszkvába

Ács Attila   ·   2011.07.09. 17:45

A moszkvai közlekedési vállalat, a Mostransavto a közelmúltban 46 darab MAN Lion’s City C típusú autóbuszt rendelt, amelyek május közepéig le is lettek szállítva. Az 59 ülőhelyes, 13,01 méter hosszúságú buszok magas szintű kényelmet és maximális biztonságot kínálnak megfizethető áron, de a megrendelő nagyra tartja a járművek vonzó megjelenését is. A buszok erőforrása egy hathengeres, 228 kW-os (310 lóerős) dízelmotor, a kipufogógáz tisztításáról pedig az MAN PM katalizátora gondoskodik.

„Az MAN egy gazdaságos és megbízható típust kínált, amely teljes mértékben kielégíti az utasok kényelmi és biztonsági elvárásait is. A flottacsere az eredményes, magas színvonalú személyszállítás legfontosabb tényezőjévé vált”  - mondta Andrey Grishin, a Mostransavto szállítási-igazgatóhelyettese.

A Mostransavto egy körülbelül 12 milliós lakosságszámú, 70 ezer négyzetkilométereses területen szolgáltat mintegy 6000 darab 12 méteres, illetve ettől nagyobb busszal.

Importőrként a MAN Truck and Bus az utóbbi három évben folyamatosan piacvezető pozícióban van Oroszországban a 12 méter feletti hosszúságú buszok kategóriájában. Az elmúlt évben összesen 152 darab intercity- és turistabuszt adtak el az országban, de ebben az évben ez a szám várhatóan megkétszereződik.

Kapcsolódó hírek