Nem álmában, nem csönget, és nem villamos

Bánhidi Emese   ·   2014.05.03. 21:15
tramshed2cim

A londoniaknak ugyanis az is fontos, hol csillapítják szomjukat. Egy látványosan berendezett kocsma vagy pub százakat vonz naponta, ha a hangulata különleges. És erre adnak is a tulajdonosok. Rengeteg eldugott kis bár és szórakozóhely van. Mind közül talán a legkülönlegesebb az, amelyet egy nem használt londoni remízben alakítottak ki a Garden Walk és a Rivington Street sarkán.

Önkiszolgáló, de villamoscsengés jelzi, ha elkészült az italod. És meghagyták az apró csempedarabokból kialakított burkolatot, és a régi csövek is új funkciót kaptak. Viszont tettek bele odaillő falikarokat, szófákat, és hangszórókat.

A nagy teret pedig bátran kihasználják. Ide azok járnak, akik egy különleges koktélt fogyasztva burleszket szeretnének látni, és musicaldalokkal akarnak karaokézni. Itt minden nap van egy olyan koktél, ami ingyenes, és egy bizonyos napon kapni csak különleges whiskyket és rövid italokat. A régi dél-londoni légkörről pedig amatőr zenekarok gondoskodnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek