Nem indítja járatai nagy részét február 13-án a Brussels Airlines

MTI   ·   2019.02.07. 19:59

Százötven jövő szerdai járatát törölte a Brussels Airlines belga nemzeti légitársaság az akkorra tervezett országos sztrájk miatt – jelentette be csütörtökön a vállalat. A helyi napilapok arról számoltak be, hogy a járattörlések több mint tizenegyezer utast érintenek, akik átfoglalhatnak másik dátumra vagy visszatérítést is kérhetnek. A legnagyobb belga szakszervezetek által bejelentett munkabeszüntetés más szektorokra is kiterjed február 13-án, egyebek mellett a közhivatalokra, a rendőrségre, a kórházakra, a tömegközlekedésre és a postára is. Sajtóhírek szerint a tiltakozók béremelést, jobb munkakörülményeket, magasabb jövőbeli nyugdíjakat követelnek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.