Nem terror, hanem szex?

iho/repülés   ·   2011.09.13. 08:25

Egyre határozottabban erősödik az amerikai szaksajtóban és internetes fórumokon az a vélemény, hogy a World Trade Center elleni repülőgépes támadások tizedik évfordulóján történt légiincidensek valójában rosszul időzített szexuális aktusok következményei voltak.

Mindkét esetben ugyanis, amikor a gyanúsan viselkedő utasok miatt harci gépek kíséretében ért földet egy-egy utasszállító, a furcsa viselkedés helyszíne a gép egyik mellékhelyisége volt. Mindkét esetben érdekesmód három utast fogtak vallatóra földetérés után a hatóságok, sőt, egyes hírek szerint az egyik gépen ráadásul a három utas mindegyike azonos nemhez tartozott, a légitársaságok azonban annyira szófukarok voltak az incidensekkel kapcsolatban, hogy még ez sem vehető biztosra.

A netes feltételezések szerint az úgynevezett Mile-High Club tagjai vagy tagjelöltjei lehettek az elővetők. Ennek a különös társaságnak az lehet a tagja, akinek volt már része szexuális aktusban minimum 5280 láb, vagyis egy mérföld magasan a föld felszíne felett. A klub weboldalán azonban még nem olvasni beszámolót épp az évfordulón történt eseményekről, miközben előfordul olyan történet is, aminek a vége házasság, majd két, immár nyilván normális körülmények között fogant gyermek.

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.