Nincs kész az EKÁER

iho   ·   2015.03.06. 09:17

Állítólag a céggel szerződésben álló informatikai szolgáltató kapacitásait még teljes egészében az EKÁER köti le. A NAV-nak minden fuvart bejelentő online rendszer először januárban indult volna el, a felhasználók által jelzett hibák miatt azonban az éles bevezetés márciusra tolódott. A hvg.hu beszámolója szerint az elektronikus fuvarlevél regisztrációja ma sem megy zökkenőmentesen. A cikk arra is kitér, hogy a trans-o-flex az osztrák posta magyarországi leányvállalata, a tulajdonost képviselő osztrák üzletemberek nem akartak nyilatkozni arról, hogy cégük be kíván-e lépni a kisebb levélküldemények piacára is, ahol a Magyar Posta dominanciája érvényesül.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Projektvégi pont a hegyesi oldalban, holmi zavartatással

T. Hámori Ferenc   ·   2023.12.10. 14:35

Ma hajnalban – némi kivétellel – ismét mennyiségi korlátozás nélkül elindultak a vonatok hazánk egyik legfontosabb, 1-es számú Budapest–Hegyeshalom–Rajka vasúti fővonalán. Megnéztük, milyen három hónap elteltével ismét vonatozni az ÉKM szerelemprojekt Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán. Vörös Attila képriportja.