Pótlóbuszozás Cegléd és Kiskunfélegyháza között

MTI   ·   2019.07.29. 14:12

A Budapest–Cegléd–Szeged vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Cegléd–Szeged szakaszon, valamint Cegléd és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A változás a csatlakozó vonalak menetrendjét is érinti.

Szegedről az InterCity vonatok indulása változik, de a Budapest–Cegléd szakaszon változatlan a menetrendjük. Az Aranyhíd expresszvonat Cegléd–Keszthely–Cegléd között szintén változatlan menetrendben közlekedik, Keszthelyre a vágányzár alatt is – menetrend szerint – 13:40-re érkezik és 16:30-kor indul vissza. Szegedről viszont egy órával előbb 6:57-kor indul, az érkezés pedig Keszthely felől 22:05 helyett 23 órára változik.

A Kecskemét–Lajosmizse és a Kecskemét-Szolnok vonalon is módosított menetrend lesz érvényben, Kecskemét és Kecskemét alsó között pótlóbuszokkal kell utazni. A Baja–Kiskunhalas–Kiskunfélegyháza–Kecskemét vonalakon az InterRégió vonatok menetrendje is változik, Kecskemét és Kiskunfélegyháza között pótlóbuszok járnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!


Kapcsolódó hírek