Rossz reggelük volt az edelényi buszoknak

iho/közút   ·   2012.09.06. 08:55

Egy személy sérült csak meg az igen látványos balesetsorozatban ma reggel a 27-es számú főúton – írja a Borsod online.

Edelény irányába haladt egy kisebb autókonvoj. Az elöl haladó autó lassított és megállt, hogy balra kanyarodjon Dusnokpusztára, amikor egy menetrend szerinti Volán-busz a kanyarodó autó után várakozó Opel Astrába belehajtott.

Ekkor érkezett szemből egy Ford és az előtte történt baleset miatt ő is próbált korrigálni, de így is összeütközött a sárga busszal, majd ezután tovább sodródva egy 10-15 méternyi szakaszt letarolva a kukoricásban landolt.

A buszon egy személy sérült meg. Szerencsére a két személyutóban mindenki megúszta karcolások nélkül a nem mindennapos balesetet. Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Az útnak ezen rövid szakaszát le kellett zárni helyszínelés idejére, ezen idő alatt egy másik sárga busz kanyarodás közben meghúzott egy álló rendőrautót.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.