Távozik a Malév kereskedelmi vezérhelyettese

iho/repülés   ·   2012.01.13. 15:54

A légitársaságnak az iho/repüléshez eljuttatott közleménye szerint Gergye Ottó családi okok miatt február 1-jei hatállyal távozik a Malévtól. Limburger Lóránt vezérigazgató a kereskedelmi vezető döntését sajnálatosnak tartja, hiszen Gergye Ottónak kulcsfontosságú szerepe volt abban, hogy a nemzeti légitársaság kereskedelmi szervezete megújuljon, és rendkívüli eredményeket produkáljon.

Dr. Berényi János, az igazgatóság elnöke ugyancsak sajnálattal vette tudomásul a szakember döntését, és köszönetét fejezte ki kiemelkedő munkájáért.

Gergye Ottó távozásával kapcsolatban elmondta: „Nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen már láthatóak az elmúlt évben végzett megfeszített szakmai munka eredményei, de családi okokból mégis ez a helyes döntés. Sok sikert kívánok a Malévnak, és remélem, hogy hamarosan a mostani nehézségeket maga mögött tudhatja majd a vállalat.”

A kereskedelmi vezérigazgató-helyettes utódjáról egyelőre még nem született döntés.

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.