Tíz éves a Wizz: ünnepi árak éjfélig

iho   ·   2014.05.19. 15:00
cim3

2004. május 19-én szállt a Wizz Air legelső, a dél-lengyelországi Katowicéből London Lutonba közlekedő járata, emlékeztet a légitársaság közleménye.

A Wizz Airt azzal a céllal alapították, hogy a repülés megfizethetőbbé váljon Közép- és Kelet-Európa lakosai számára. 2013 végéig összesen 69 millióan utaztak a Wizz Airrel. A légitársaság jelenleg 300 útvonalból és 35 országban 96 desztinációból álló útvonalhálózatot épített ki. A 2014-es pénzügyi évben 13.9 millió utas választotta a Wizz Airt. A légitársaság szeretettel várja további utasait, akiket járatain köszönthet az elkövetkező években, hangzik a közlemény.

A Wizz Air folyamatosan keresi, hogyan fejlesztheti alacsony viteldíjait, és reméli, hogy építhet sikereire miközben további lehetőségeket keres a már meglévő és az újonnan megnyíló piacokon, köztük olyanokon, amelyek nem voltak megfelelően lefedve a diszkont légitársaságok által.

Hogy megünnepelje ezt a különleges eseményt, és hogy kinyilvánítsa nagyrabecsülését utasai iránt, a Wizz Air minden második jegyet ajándékba ad minden útvonalán, minden ma éjfélig a wizzair.com oldalon intézett foglalás esetén.

„Nagyon büszke vagyok, hogy elértük ezt a fontos mérföldkövet” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. – „10 év kemény munkájával és egy kiváló szakember gárdával érkeztünk el ehhez a fontos naphoz. Az elmúlt tíz évünk gyors növekedéssel, folyamatos fejlesztéssel telt, hogy lehetővé tegyük utasaink számára, hogy utazzanak, új lehetőségekkel és élményekkel gazdagodjanak.

A Wizz Air elhivatott munkatársaival együtt a következő évtizedben is kihívást jelent a versenytársaknak, valamint alacsony viteldíjakat és kiváló szolgáltatást kínál utasainak. Szeretném ma megköszönni összes utasunknak a hűségüket, és hogy részt vettek a Wizz Air elképesztő utazásában” – tette hozzá a légitársaság közleményében Váradi József.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek