Tömegbaleset az M0-áson

iho   ·   2014.01.29. 21:14
10autocim

A cinkotai-nagytarcsai kihajtó közelében történt a baleset. A műszaki mentéshez a honvédség segítségét kérték, erre az időre minden sávot le kellett zárni.

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A legfrissebb információk szerint összecsúsztak, köztük van egy mintegy negyven tonnás üres katonai teherautó. A műszaki mentés idejére az érintett útszakasz mindhárom sávját lezárták. Útzár nincs, de a műszaki mentés idejére mindhárom sávot le kellett zárni.

(Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Egy gyermek sérült meg könnyebben, és négy nő, akiket kórházba vittek, egyiküket súlyos sérülésekkel. A műszaki mentést befejezték, jelenleg egy sávon halad a forgalom.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.