Traffipaxok százai az utakon

iho   ·   2013.01.30. 10:48
A hatóság szerint a közlekedésbiztonság javítása miatt van szükség az akár húsz kilométerenként telepített traffipaxokra. 2015 márciusáig 12,5 milliárd forintnyi uniós forrásból több százat is vásárolna a hatóság, de egyelőre még előkészítési fázisban tart az ügy, azaz sem a közbeszerzési pályázat, sem az ütemterv nincs meg. Úgyszintén nincsenek meg a tervek a traffipaxok kihelyezéséről, ezt forgalomszámlálási és baleseti statisztikai adatok alapján fogják megállapítani – írja az Origo.

Kapcsolódó hírek

Közút Közlekedésbiztonság Automobil

Így autózzon árvíz idején!

iho/közút   ·   2024.09.20. 08:30

Az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb árvize sújtja Kelet-Közép-Európát, ilyen helyzetben az autóhasználatot is kivételes tudatossággal kell kezelni. A Chery Group összeszedett néhány jó tanácsot az autósoknak, hogy hogyan kerülhetik el a legrosszabbat.

Közút Zöldút Közlekedésbiztonság Környezetvédelem Automobil

A gépkocsik károsanyag-kibocsátását mérik fel az ország négy városában

iho/közút   ·   2024.09.18. 15:00

A szeptember 16-a és 20-a között zajló Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akció során végzett mérések célja, hogy átfogó képet adjon a hazánkban forgalomban lévő gépkocsiállomány évenkénti változásáról és a járművek állapotáról, beleértve az átlagéletkort és az erózió mértékét.