Tragikus tükörrepülés Indiában - videó!

iho   ·   2019.02.19. 12:07
cim

(fotók: Angad Singh, Twitter)

Az indiai légierő két Hawk Mk127 típusú kiképző gépe légibemutató közben ütközött össze a levegőben. A légierő bemutató köteléke, a Surya Kiran gépei az indiai repülőszalon, az Aero India Airshow szerdai megnyitására készültek Yelehanka bázison, ahol a kötelék programjának utolsó részeként a Hawkok tükörrepülésben húznak át a repülőtér fölött.

Ezalkalommal azonban a jelek szerint a manőver rosszul sikerült, a jelek szerint a felül háton repülő gép süllyedt meg valamilyen okból és ütközött az alatta lévővel.

A háton repülő gép kabinjában egy, a másik kabinban két pilóta ült, közülük egy életét vesztette, kettőnek sikerült katapultálnia. A gépek egy a bázis környékén lévő lakott település közelében zuhantak le és égtek ki, egy jelentés szerint ketten a földön is megsérültek, a hivatalos kommunikációban ez nem szerepel.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek