Új Wizz-járatok északra, délre

iho   ·   2018.03.27. 20:23

A Wizz Air elindította legújabb járatait a norvégiai Stavangerbe és a görög fővárosba, Athénba. A magyar hálózat bővítése része a légitársaság nemrég bejelentett nagyszabású fejlesztésének, melynek során a nyárra 21 új gép érkezik a WIZZ bázisaira Európa-szerte, 70 új útvonalat és heti 700 új indulást támogatva, valamint 4 új célállomással bővítve a teljes útvonalhálózatot.

Március 15-én indult a Wizz Air Budapest-Stavanger járata, ezzel egyidőben egy új repülőgép is csatlakozott a légitársaság budapesti flottájához, amely így már 11 állandó gépet számlál. Stavanger már a második norvégiai célállomás a WIZZ budapesti hálózatában Bergen után, amely 2017 óta elérhető. Stavanger Norvégia harmadik legnagyobb városa, amely 2008-ban Európa kulturális fővárosa is volt.

Március 25-én indult el a Wizz Air régóta várt Budapest-Athén járata, amely már a kezdeti időszakban nagyon népszerűnek bizonyult: a legelső gép csaknem teljes telítettséggel szállt fel Budapestről. Az athéni járat kezdetben hetente négy indulással, majd szeptembertől naponta üzemel.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek