Uzsgyinak ment egy autó Nagydorog közelében

iho/biztos út   ·   2017.02.26. 17:45

Vasárnap délután egy Bajára tartó személyvonat oldalába hajtott egy gépkocsi Nagydorog és Tolna-Mözs között. Az útátjáróban a fénysorompó a baleset bekövetkezésekor üzemszerűen működött. Az autóban ketten utaztak, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett vágányszakaszt lezárták, ezért Nagydorog és Tolna-Mözs között várhatóan vonatpótló autóbusz közlekedik. Az átszállások miatt előre láthatóan harminc-hatvan perccel, egyes járatok esetében másfél-két órával hosszabb menetidővel kell számolniuk a Sárbogárd–Baja vonalon utazóknak.

A baleset miatt a Sárbogárd-Bátaszék-Baja viszonylaton jelentős késésekkel közlekednek a szerelvények. A képernyőmentés este hat óra előtt kicsivel készült

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.