Vasúti hétvége Jászapátiban: programok a szakmának és a legkisebb vasútbarátoknak

iho/vasút   ·   2022.05.16. 18:40
00_jaszapati_forum

Május utolsó péntekjén vasútszakmai fórumot tartanak a Locomotiv Logistics szervezésében, szombaton pedig gyereknapi vasutas programokkal készülnek.

Pénteken, május 27-én, 10 órakor kezdődnek a szakmai beszélgetések, amiket egy rövid ebéd szakít meg délben, hogy aztán folytatódjanak a konzultációk. Jelentkezni e-mailben, illetve telefonon lehet:

A fórumok, szakmai beszélgetések helyszíne a jászapáti fűtőház, cím: Jászapáti, Vasút utca; a felvételi épülettől körülbelül 150 méterre.

Másnap, szombaton, május 28-án 10 órától már minden a gyerekekről szól, ugyanott.

Sőt, a változatos programok mellett a gyereknap igazából már hamarabb is elkezdődik: rajzpályázatot hirdetnek három korcsoportban Vonat és a természet címmel. A rajzokkal május 25-éig lehet jelentkezni, azokat Jászapátiba a polgármesteri hivatal 21-es irodájába kell eljuttatni; cím: 5130 Jászapáti, Dr. Szvolencsák Imre utca 2. Eredményhirdetés és kiállítás szombaton, a fűtőházi gyereknapon lesz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek