Vonatok hétvégéje a Miniversumban április 14-15-én

iho/vasút   ·   2018.04.11. 06:40
vonatokhetvegeje0
Fedezd fel, éld át, irányítsd!

Három ország 300 négyzetméteren, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, 600 épület, 100 vonat mozgásban – a Miniversum izgalmas felfedeznivalót kínál a család minden tagjának.

Szeretnéd megtudni azt, hogyan épült a Miniversum? Kíváncsi vagy a világ egyik legnagyobb terepasztalának a működésére? Akkor nálunk a helyed szombaton délelőtt 11.30-kor! Az építői csapat egyik tagja ingyenes, tárlatvezetéssel egybekötött előadást tart az érdeklődő látogatóknak, amelynek során sok érdekességet megtudhatsz terepasztalunk építésének és üzemeltetésének érdekességeiről.

BRIO építőnap április 14-én

Ezen a napon 10-18 óra között a fa építőjátékok és vonatok segítségével a kicsik megépíthetik első modellvasútjukat és felfedezhetik az alkotás örömét. Játszóházunkban a nagyobbakra is gondolunk, őket a Märklin, az ifjú titánokat a Roco termékei, a tapasztaltabb versenyzőket pedig egy valódi terepasztal és a kézműves modellező asztal izgalmai várják.

300 négyzetméteres, folyamatosan mozgásban levő terepasztalunk megtekintése után, játszóházunkban különleges játékokkal és kézműves programokkal is várjuk a gyerekeket ezen a hétvégén. Míg a kicsik játszanak, a nagyobbak feltöltődhetnek kávézónkban. A MINIVERSUM-ban repül az idő – nálunk az egész család eltölthet egy kellemes délelőttöt vagy délutánt.

Programok a Vonatok Hétvégéje napjain
  • 10:30, 16:00 Mindenünk a vasút – kézműves foglalkozások
    Nekünk mindenről egy mozdony vagy egy vonat jut az eszünkbe. Gyere el és fedezd fel, milyen sokféle módon készítheted el kedvenc vonataidat!
  • 11:00 Kulisszák mögötti tárlatvezetés*
  • 12:00 MINIVERSUM kvíz
  • 13:00 Digitális vonatozás iPaddel
  • 14:00 Makettházépítés és füvesítés*
  • 16:00 Kulisszák mögötti tárlatvezetés*

* A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes, kivéve a „Makettház építés és füvesítés” és a „Kulisszák mögötti tárlatvezetés” programokat. További részletek és információk a www.miniversum.hu oldalon. A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk. Az építők által vezetett tárlatvezetés az érvényes belépővel rendelkező látogatóknakingyenes.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek