A fiúk a vágányban dolgoznak: pályafelújítások és menetrendi módosítások szeptember 12-étől

iho/vasút   ·   2016.09.10. 13:45
vaganyzar0
Két hétvégés karbantartás

A Budapest–Komárom–Győr–Hegyeshalom vonalon szeptember 17-étől 19-éig Szárliget és Tata, szeptember 24-étől 25-éig Bicske és Szárliget között pályakarbantartás miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Még egy kis buszozás a Balaton déli partján

A Budapest–Székesfehérvár–Gyékényes vasútvonal felújítási munkálatai miatt szeptember 12-étől 18-áig Szántód-Kőröshegy és Fonyód között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek és bérletek érvényesek. A munkák miatt Osztopán és Fonyód között is buszok járnak.

Éjjel vonatpótlás Godisa és Szentlőrinc között

A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vasútvonalon, több szakaszon és váltakozó időpontokban pályakarbantartást végeznek. A munkák miatt a vonatok menetrendje módosul. Szeptember 10/11-étől 15/16-áig éjszakánként Godisa és Szentlőrinc között dolgoznak a vasúti pálya karbantartásán, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Ezt már mindenki jól ismeri: a szerencsi örökkévalóság

A Miskolc–Szerencs–Sátoraljaújhely vasútvonalon december 10-éig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek pályakorszerűsítési munkálatok miatt, valamint Szerencs és Sátoraljaújhely között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatpótló autóbuszokon a vasúti menetjegyek érvényesek, ugyanakkor csoportok együttes elhelyezését és a kerékpárszállítást nem tudja biztosítani a MÁV-Start. A gyorsjáratú autóbuszok nem térnek be a vasúti megállóhelyekhez.

Szombati változás Üllő és Monor között

A Budapest–Cegléd vonalon, Üllő és Monor között szeptember 17-én pályafelújítást végeznek. A vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az Albertirsáról 6:05-kor induló zónázó vonat Albertirsa és Budapest-Nyugati között, a Budapest-Nyugati pályaudvarról 7:03, 8:03, 9:03, 10:03, és 11:03-kor induló zónázó vonatok Budapest-Nyugati és Monor között, a Monorról 7:21, 8:21, 9:21, 10:21, és 11:21-kor induló zónázó vonatok Monor és Budapest-Nyugati között nem közlekednek.

Békési huncut hosszabbítás

Vésztő–Gyoma, illetve Vésztő és Szeghalom között javítják a vágányokat október 28-áig. Az utasoknak Vésztő és Szeghalom, illetve Vésztő és Gyoma között vonatpótló autóbuszokkal kell utazniuk.

Ez most vasárnapra érvényes!

A GYSEV Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon karbantartás miatt szeptember 11-én 9:33 órától 18-án 14:36 óráig a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A személyszállító vonatok helyett Szombathely és Körmend között vonatpótló buszok járnak. A hirdetményen feltüntetett többi vonat esetében kizárólag a Szombathely–Szentgotthárd vonalszakaszon változik a menetrend.

Pótlás Petőházától Fertőszentmiklósig

A Sopron–Győr vonalon szeptember 30-án üzemzárásig a hirdetményen szereplő vonatok a megjelölt napon módosított menetrend szerint közlekednek. A személyvonatok Petőházán nem állnak meg, emiatt kizárólag a Petőházára érkező, vagy onnan utazni szándékozó utasokat Petőháza és Fertőszentmiklós között vonatpótló autóbuszok szállítják.

Munkák Körmend környékén

A Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon szeptember 18-áig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szombathely és Körmend között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek