Állt a forgalom a Tátraalján

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2014.01.07. 14:15

A ZSSK szlovák vasúttársaság közlése szerint Poprád (Poprad-Tatry) és Védfalu (Vydrník) állomások között halálos baleset miatt nem közlekedtek a vonatok kedden a kora délutáni órákban. Az érintett szakaszon továbbra is kisebb-nagyobb késésekre lehet számítani. 60 és 90 perc közötti késések a leggyakrabbak. Egy személyvonatot le kellett mondani a baleset miatt.

A 603-as Čingov gyorsvonat Pozsonyból Kassára közlekedett, amikor eddig tisztázatlan okokból valaki a vonat alá került. A baleset kivizsgálásáig leállították a vasúti forgalmat a Kassa–Zsolna fővonal érintett szakaszán.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.