Járja be Baranyát a MÁV–Volán-csoport új, szezonális napijegyeivel!

iho/vasút   ·   2023.07.03. 16:00
misina

Július 1-jétől a Mecsek és Tenkes napijegyekkel a Mecsek és a Villányi-hegység vonzáskörzetében is érdemes kihasználni a közösségi közlekedés adta lehetőségeket a MÁV–Volán-csoport járatain.

A Mecsek napijegy a Dombóvár–Bátaszék vasútvonalon Dombóvár és Mórágy között, a Budapest–Dombóvár–Pécs fővonalon Dombóvár és Pécs között, a Godisa–Komló vasútvonalon, továbbá az ezen vasúti vonalszakaszok által határolt területen lévő településeken közlekedő helyközi buszjáratokon érvényes. A napijegy egységesen 1990 forintért érhető el, ennek köszönhetően kedvezményes áron lehet utazni az Országos Kéktúra útvonalához is, így a kirándulások szervezésénél is érdemes a busszal vagy vonattal való utazást választani. A Mecsek napijegy bővebb információiért kattintson ide!

A Tenkes a Villányi-hegység legmagasabb pontjaként az egész térség meghatározó eleme; az új napijeggyel a környéken kirándulóknak nyújt kedvezményes utazást a MÁV–Volán-csoport. Az 1490 forintba kerülő Tenkes napijegy vasúton a Pécs–Villány–Magyarbóly vonalon Pécs és Villány között, valamint a Villány–Mohács vonalon érvényes, továbbá a Pécs–Mohács–Villány–Harkány négyszögben lévő települések között a Volánbusz helyközi járatain is felhasználható. A Tenkes napijegy bővebb információiért kattintson ide!

Mindkét napijegytípus július elsejétől a tanítási szünet végéig minden napra, azt követően hétvégi és ünnepnapokra váltható meg, és az érvényesség napján korlátlan utazásra jogosít a kijelölt járatokon. Megvásárolhatók a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban is.

Nagy népszerűségnek örvendenek, ezért egyre több térségben nyújtanak kedvezményes utazási lehetőséget a MÁV–Volán-csoport szezonális napijegyei. Az elmúlt években folyamatosan bővült a helyközi busz- és vonatjáratokra érvényes közös jegytermékek köre, a mostani szezonban is elérhető

(Nyitóképünkön a Misina csúcsa. Kép forrása: MÁV–Volán-csoport)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek