Visszatért a Dunakanyar napijegy, barangoljon vele vonattal, busszal, hajóval!

iho   ·   2022.04.30. 12:00
01_dunakanyar_napijegy

A Dunakanyar napijegy már a harmadik évben biztosít egyszerűbb és kényelmesebb utazást a népszerű turisztikai régióban. Április 30-ától ismét csupán egy jegyet megváltva utazhatnak a kirándulni vágyók a MÁV-Volán-csoport és Mahart kijelölt járatain.

A Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyei újra egyetlen jeggyel közelíthetők meg, köszönhetően a térség közösségi közlekedési szolgáltatóinak évek óta tartó sikeres együttműködésének. A Dunakanyar napijegyet 2020-ban vezették be először, tavaly már közel 7400 darabot értékesített a MÁV-Start.

Idén április 30-ától szeptember 30-áig hétfői közlekedési rend kivételével minden nap, míg október 1-jétől november 1-jéig munkanapokon kívül minden napra megváltható a Dunakanyar napijegy.

(fotók, térkép: MÁV)

A napijegy megvásárlásával a térség kijelölt vonat, HÉV, busz és hajó járatain lehet utazni:

MÁV-Start

  • 2-es (Budapest-Nyugati–Esztergom, továbbá az S76-os járatokon az Angyalföld–Rákos szakaszon is, illetve Rákos és Budapest-Keleti között)
  • 70-es (Budapest–Göd–Vác–Szob)
  • 71-es (Budapest–Veresegyház–Vác) vasútvonalak teljes hosszában.

MÁV-HÉV

  • H5 Békásmegyer–Szentendre szakaszán.

Volánbusz

A térség több mint hetven települését érintő járatokon.

MAHART PassNAVE

Egy, az utas által választott dunakanyari körjáraton az alábbiak közül:

  • Visegrád–Nagymaros–Zebegény–Dömös–Visegrád
  • Vác–Visegrád
  • Esztergom–Zebegény
  • Szentendre–Visegrád

A Dunakanyar napijegy megvásárolható a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban, teljes áron 2499, a 26 év alattiaknak 1999 forintért.

A térkép nagyobb méretben innen le is tölthető.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.