Kiskockakő és Schörling

Kemsei Zoltán   ·   2015.05.23. 11:15
00kicsi

A felsővezeték-szerelő jármű felbukkanása egy építési területen mindig reménnyel tölti el az arra járók szívét: talán nemsokára elindul a villamos? Egy előzetes ütemterv a 4-es, 6-os járatok teljes vonalon közlekedését pünkösdre helyezte. Addig is, nézzünk körül a téren! A körúti villamosok végállomásán a pálya a gyalogátkelő vonaláig (azaz maga a végállomás igen, a kihúzó nem) nagyjából kész (beszabályozás hiányzik), a kiágazó váltót kövezik – nem Viacolorral, kiskockakővel! Esztétikus, de kérdés, hogy tartós lesz-e? És hogy vajon mikor, és melyik vágányra érkezik az első „négyeshatos”?

Egy valami tűnik állandónak a Széll Kálmán téren: a torlódás<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Horváth András felvételei)

„Budán, a vár alatt, van egy kedves tér” – Az iho.hu Moszkva Széll Kálmán tér-dossziéja

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek