Kormányámen közlekedési közbeszerzések kiírására

MTI/iho   ·   2015.03.18. 19:47

A Közlekedés Operatív Program (KÖZOP) keretében, uniós forrásból megvalósítandó projektek közül kettő a Budapest–Esztergom vasútvonal felújításához kapcsolódik. Így még egy vágány épül Angyalföld és Újpest között, továbbá a Béke úton új villamosmegálló létesül az angyalföldi vasútállomásnál. A 4-es metróvonal beruházásának részeként elbontanak a Kelenföldi pályaudvaron nyolc vasúti vágányt, és azok helyére P+R parkoló épül.

Kecskemét belső részén zéró emissziós zónát akarnak létrehozni, ennek érdekében hibridhajtású alacsonypadlós autóbuszokra, valamint azok telephelyének megépítésére írnak ki közbeszerzést.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Újra van győztese az észak-erdélyi autópálya építésének, talán most már elkészül a hiányzó tizenhat kilométer Aranyosgyéresnél

MTI/iho   ·   2022.08.09. 17:20

Az osztrák Strabag és a német Geiger romániai leányvállalatainak a konzorciumát hirdette ki győztesnek a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság az észak-erdélyi A3-as autópálya Kolozsvár és Marosvásárhely közötti hiányzó szakaszának a megépítésére kiírt pályázaton.