Még egy hónapig nyitva a tender

iho   ·   2013.09.11. 15:41

A határidő kitolására számos kezdeményezés érkezett a minisztériumhoz, elsősorban a pályázat beadása előtt lefolytatandó közbeszerzési eljárás időigényességére hivatkozva. A minisztérium ennek figyelembe vételével legfeljebb október 31-ig adhat időt a pályázóknak az előkészületekhez.

Önkormányztaok és közlekedési társaságok számára összesen 1,6 milliárd forint támogatás adható új gyártású, sűrített földgáz (CNG) hajtású autóbuszok beszerzésére. A forrásból az azonos műszaki tartalmú dízel- és gázbuszok közti árkülönbség fedezhető. A vissza nem térítendő támogatás mértéke szólóbuszoknál legfeljebb 18, csuklósoknál 24 millió forint lehet – áll a minisztérium sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

V0: hamarosan indul a nyomvonalsáv környezeti vizsgálata

iho/vasút   ·   2022.05.16. 15:00

A Hungrail Magyar Vasúti Egyesület közbeszerzési eljárást írt ki az élővilág előzetes felmérésére és környezeti hatástanulmány készítésére, valamint az új nyomvonal környezetvédelmi engedélyének megszerzésére, melyek a leendő teherforgalmi vasútvonal nyomvonalának kijelöléséhez szükségesek.