Megint pihenőt kapott a felújított metró

MTI/iho   ·   2017.03.28. 16:07

A BKV az MTI megkeresésére közölte: a jármű tervezetten állt ki a forgalomból. Mint írták, a metró tervezett menete 8 óra 40-től 15 óra 07-ig, illetve 9 óra 28-tól 23 óra 23-ig tart, a köztes időszakokban pedig kiáll a forgalomból.
Közölték továbbá, hogy a hét több napján szintén ezen menetrend alapján közlekedik majd a Panda becenevű felújított szerelvény.

Korábban írtuk:

A hírt a Metróért Egyesület közölte a Facebook-oldalán. Az MTI az ügyben kereste a BKV-t, a társaság későbbre ígért tájékoztatást. Az első felújított járművet múlt hétfőn adták át, de azóta többször is ki kellett állnia a forgalomból valamilyen meghibásodás miatt. Gulyás Attila, a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének elnöke az MTI-nek korábban azt mondta, még a tűréshatáron belül vannak a 3-as vonalon futó felújított metrószerelvény hibajelenségei, probléma akkor lesz, ha ezek nem szűnnek meg heteken belül.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek