Pályafelújítás, állomás-átépítés miatt máshogy járnak a vonatok az Alföldön

iho/vasút   ·   2015.03.10. 09:18

A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vasútvonalon április 8-áig a Szolnok–Püspökladány közötti pályafelújítások miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Az Ady Endre és Bihar nemzetközi intercity vonatok nem járnak. A 6098-as és a 6009-es számú vonatok helyett Karcag–Kaba között vonatpótló autóbusz közlekedik.

A Budapest–Szolnok–Békéscsaba vasútvonalon Békéscsaba állomás átépítése miatt szintén április 8-áig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Békéscsaba–Kétegyháza–Mezőhegyes–Újszeged vonalon is módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, gyakorlatilag nem járnak a szerelvények. Ugyanis Békéscsaba és Kétegyháza között az eljutást a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vasútvonalon közlekedő vonatokkal biztosítja a MÁV. Újszeged és Mezőhegyes között pedig vonatpótló buszokkal kell utazni. A 128-as számú vonalon néhány vonat helyett Békéscsaba–Gyula, illetve Vésztő–Kötegyán között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat a megjelölt napokon.

Érdeklődjenek jóval hamarabb, figyeljék a hirdetményeket, nehogy az állomáson kelljen végül bosszankodni!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek