Parkolók több mint másfél milliárdért

MTI   ·   2013.06.03. 16:09

Az első részbe tartozik Biatorbágy, a másodikba Dunakeszi alsó, Dunakeszi, Dunakeszi gyártelep, Vác alsóváros, Nagymaros–Visegrád, a harmadikba Tura, a negyedikbe Maglódi nyaraló, Mende, Szőlőstelep-Sülysáp, Tápiószele, az ötödikbe Felsőpakony, Inárcs-Kakucs, Dabas, Lajosmizse, míg a hatodikba Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Kiskunlacháza és Kunszentmiklós–Tass.

A hat rész együttes becsült értéke mintegy 1,7 milliárd forint. Ajánlatot egy, több, illetve az összes részre is lehet tenni. Az ajánlattételi határidő július 18.

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes. A projektet az EU a Közlekedés Operatív Program (Közop) keretében támogatja.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.