Pótlások futószalagon

iho/vasút   ·   2011.12.02. 21:00
00

A 6-os (ráckevei) HÉV vonalán folytatják Tököl és Ráckeve között a pályafelújítást, az október–novemberben megszokott rend szerint pótlóbuszok közlekednek – a Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu állomásokra is betérő H6, valamint a két település között közvetlenül közlekedő H6E. A vágányzár és az autóbuszpótlás december 3-án, szombaton üzemkezdettől 4-én, vasárnap üzemzárásig tart.

Pótlóbusz fordul Ráckevén 2011 novemberében<br>(Kemsei Zoltán felvételei)

Lezárják a 7-es (csepeli) HÉV Boráros téri végállomását december 4-én, vasárnap üzemkezdettől 16 óráig karbantartási munkák miatt. Az első HÉV-szerelvények Csepelről 16.00-kor, a Boráros térről 16.17-kor indulnak.

December 3-án, szombaton ismét lezárják egy napra a kőbányai Kőrösi Csoma Sándor utat a villamospálya javítása miatt. A 28A villamosok a Mázsa térnél ideiglenesen elhelyezett kúszóváltón visszafogva közlekednek a Blaha Lujza tér–Mázsa tér között, a 3-as villamos megosztva, Mexikói út–Finommechanikai Zrt. és Gubacsi út–Mázsa tér között járnak. A 37-es villamosok a Maglódi úti és a temetői forgalom ellátására teljes üzemidőben a Blaha Lujza tér–Kozma utca között járnak.

A tavaszi „halmozott lassújelek” ugyan megszűntek Kőbányán, de a pálya állapota még korántsem tökéletes

A vágányzárakról és a pótlóbuszok menetrendjéről bővebben a BKV Zrt. honlapján olvashatnak.

Kapcsolódó hírek