Škoda vette ki a 451-es Škodát a szegedi forgalomból

iho/biztos út   ·   2015.03.30. 11:40

Hétfő reggel Szegeden a 451-es Škoda troli a 10-es vonalán szokás szerint megpróbált átkelni a Boldogasszony sugárúton a reggeli dugóban. A mindig sofőrt próbáló manőver most nem sikerülhetett, de erről legkevésbé sem az SZKT alkalmazottja tehet: egy másik Škoda, egy Fabia kombi vezetője ugyanis úgy döntött, tolatni kezd a forgalmas sugárúton. Hogy hova figyelt, nem tudni, mindenesetre jól belefarolt a nagy testvérbe.

A delmagyar.hu szerint a személygépkocsi vezetője elsőre nem is akarta elismerni, hogy ő lenne a hibás. Csakhogy a troli külső kamerája rögzítette az esetet, a felvétellel meg nem nagyon lehet vitatkozni. A karambolt a troli szenvedte meg jobban: a kombi lökhárítója betörte a második ajtót. De szenvedtek a közlekedők is: a kereszteződésben történt baleset miatt ugyanis a villamosok sem járhattak, nem volt egyszerű a pótlóbuszokkal sem pótolni a kiesett járatokat. A helyszínelés után a 451-es „saját lábán”, és akkumulátorán ment be a trolitelepre. Arról, mennyibe kerül a javítás, és mikor állhat újra forgalomba, egyelőre nincsenek információink.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek