Széll Kálmán tér: lesz itt végállomás!

iho   ·   2015.07.04. 16:15
00kicsi

Nagy lendülettel épül a Széll Kálmán téri buszvégállomás. A Várfok utca lezárt szakaszán új(abb) forgalmi sávot alakítanak ki, a tér északi oldalát pedig már aszfaltozzák. Az építők továbbra is tartják magukat az ütemtervhez: az északi oldal készül el először. Hamarosan újabb korlátozást vezetnek be: az új oszlopokat alapozzák július 10–13. között, a 4-es, 6-os villamosok a Széna téren elhelyezett kúszóváltón fognak majd vissza. Tovább épül a BKK épülete is, ahol viszont egyelőre nem sok változás tapasztalható, az a déli oldal és a villamosalagút. Viszont új molinókat helyeztek ki, amelyeken most már az utcabútorokat hirdetik.

Jelenleg a Szilágyi Erzsébet fasor felőli oldalon a leglátványosabb az előrelépés<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Kemsei Zoltán felvételei)

„Budán, a vár alatt, van egy kedves tér” – Az iho.hu Moszkva Széll Kálmán tér-dossziéja

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek