Szünidei lezárások Dél-Budán

iho   ·   2014.06.13. 19:00
00kicsi

Ideiglenes végállomások építésével kezdik a munkát az előttünk álló hétvégén. A Fehérvári út–Hengermalom út kereszteződésében az 1-es villamos középperonos végállomása épül, június 16-ától várhatóan augusztus végéig a Fehérvári út villamosai kettéosztva közlekednek.

Hétvégén Újbuda-központ ideiglenes végállomás lesz<br>(Kemsei Zoltán felvételei)

A 18-as villamos június 13–16. (péntek–vasárnap) között a Széll Kálmán tértől Újbuda központig jár, a 41-es a Hengermalom úttól északra nem közlekedik. A 19-es villamosok számozása 19–41-re változik, de ez a menetrendben nem okoz változást. A 41-esek Kamaraerdőtől Budafok kocsiszínig járnak. A 47-es is rövidül a Deák tér és Újbuda központ között, a 48-as nem közlekedik. A kieső szakaszt a 18–48 jelzésű buszok pótolják a Móricz Zsigmond körtér és a Savoya park között.

A Fehérvári út villamosai az Etele útnál kettéosztva közlekednek június 16-ától

Június 16-tól a következő változások lépnek életbe: két részre osztva közlekedik a 18-as: Széll Kálmán tér–Etele út és Etele út–Savoya park, a 41-es Batthyány tér–Etele út és Etele út–Kamaraerdő, a 47-es Deák tér–Etele út és Etele út–Városház tér között, a 48-as villamos az építés ideje alatt nem közlekedik. Módosul a 114-es és a 214-es autóbusz, a Kosztolányi Dezső tér felé a Fehérvári út–Andor utca–Tétényi út–Bartók Béla út–Ulászló utca–Bukarest utca–Kosztolányi Dezső tér útvonalon jár.

Bővebb információkat a BKK honlapján olvashatunk.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek