Tavaszi menetrendi változások Budapesten

iho   ·   2015.03.09. 08:58

A 22-es autóbusz az áruházak vasárnapi zárva tartása miatt nem közlekedik azokon a vasárnapokon, amikor a vonal budakeszi végállomásán található hipermarket zárva van. A 22A jelzésű autóbusz közlekedését ugyanakkor sűrítik, így vasárnap délelőtt Budakeszi és Budapest között a 22-es járatcsalád buszai együtt délelőtt 7-8 helyett 6, a hétvégén egyéb időszakban pedig 6 helyett 5 percenként járnak majd. A Margitszigetre közlekedő 26-os busz április 30-áig érvényes tavaszi menetrendje szerint a hétvégi napokon napközben gyakrabban, 15 helyett 10 percenként jár majd.

Szintén sűrítik a 60-as járat (Fogaskerekű) hétvégi menetrendjét: szombaton és vasárnap napközben 15 helyett 12 percenként jár, egészen október közepéig.

A tavasz beköszöntével a hajójáratok menetrendje is változik: a D11-es munkanapokon közlekedik, egész nap 60 percenként, a reggeli és a délutáni csúcsidőben pedig az ugyancsak 60 percenként induló D12-es hajó is újraindul, így együtt 30 perces követést biztosítanak. Szombaton és vasárnap ismét jár a D13-as hajó, 9 és 17 óra között, 60 percenként.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek