150 GYSEV 150: Utazzunk együtt, gyere velünk!

iho   ·   2022.07.15. 18:05
00_gysev150_dal

Vidáman invitálnak utazásra a GYSEV-es munkatársak – elkészült a GYSEV150 jubileumi dal és a videoklip.

A képes kronológiától a postabélyegen, a GYSEV150 történelmi filmen, teátrumvonaton át a sütijegyig és a GYSEV150 desszertekig rengeteg mindennel készült a vasúttársaság, hogy igazán emlékezetes legyen a százötvenedik jubileumi év.

Készült egy igazi különlegesség is, a GYSEV 150 jubileumi dal, és ahhoz egy videoklip – amelynek főszereplői GYSEV-es munkatársak: vidáman integetnek és csalogatják az utasokat: „Utazzunk együtt, gyere velünk – ahova szeretnéd, elviszünk”.

A dal egy kicsit a múltba is kalauzol, megmutatja, milyen volt dédapáink idejében a vasút hőskora, jó néhány korabeli fotóval illusztrálva az 1872-es alapítást követő évtizedeket. Aztán persze eljutunk a jelenbe, a modern vasút, a környezetbarát villamos mozdonyok és motorvonatok világába.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

Tapasztalat vagy intuíció?

iho   ·   2022.08.08. 16:40

A sportfogadás milliókat vonz, mégpedig ellenállhatatlan erővel. Ez nyilván nem meglepő, mert a sport önmagában kedvelt, miközben ha mindez egy kis fűszerrel tovább bolondítható, akkor minden adott a jó szórakozáshoz!

Blog Utasellátó

Segítség, tele van a vállalkozásom adósságokkal! Van jobb megoldás a hitelnél?

iho   ·   2022.07.28. 10:00

Likviditási problémáid miatt segítségért kiáltasz, de a bankban ismét csak egy újabb hitelt ajánlottak? Ez persze nem meglepő, de nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen és a legjobb megoldás. Vállalkozásunk likviditási problémái számos módon kezelhetőek, cikkünkben pedig három olyan lehetőséget mutatunk be, amelyhez nem szükséges hitelfelvétel.