Alsóbbrendű utak újultak meg Hajdú-Bihar megyében

iho/közút   ·   2022.07.16. 15:00
06_komadi_4219

Csomópontot építettek át, megerősítették a burkolatot és útcsatlakozást építettek ki.

Március 1-jén indultak el a munka a 4219 jelű összekötő úton a 17. kilométerszelvény után 1,6 kilométer hosszon, nem érintve a Kendergyári Sebes-Körös folyó híd pályaszerkezetét. A csomópont környezetében négy külterületi útcsatlakozás is épült.

(térkép, fotók: NIF Zrt.)

A kivitelezést a D-Profil Kft. végezte nettó 286 millió forintból.

A Magyar Közút Nzrt. a 4219-es jelű Furta-Gyula összekötő úton összesen 4873 méternyi szakaszt újított meg. A szükséges helyeken több réteg aszfalt beépítésével erősítették meg a burkolatot, javították, szintbe hozták a burkolatszéleket, a padkát feltöltötték. A szakaszon található mezőgazdasági lejárók stabilizálását is elvégezték a szakemberek. Ezen munkákat külső szakvállalkozás, a D-Profil Kft. végezte, míg a tartós burkolati jelek felfestését a Magyar Közút Nonprofit Zrt. bonyolította le. A munkák április közepén indultak el, több mint 7600 tonna aszfaltot építettek be.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek