Ami csak szem-szájnak ingere

Kemsei Zoltán   ·   2013.10.12. 08:30
00

Alig-alig lehet már a modellekre a „nagyvasút kicsiben” megfogalmazást használni, látva a Temofeszt 3300 négyzetméternyi kiállítási területét. A körfűtőház két szekcióját is elfoglaló parádét szabad szemmel még a tetőszerkezet belsejéből sem nagyon lehet átlátni: kígyózó modulrendszerek, kisebb asztalok, vitrinek mindenhol. Az N mérettől a Lego-vasútig mindenki megtalálhatja a kedvencét, és nem kérdés: nehéz lesz majd az este hat órai záráskor elhagyni a látogatóknak a Park területét.

A Temofeszt hivatalos megnyitója. Balról Horváth Lajos, a Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány kuratóriumának elnöke, Major Andrea, az Élő Mini Világ Alapítvány kuratóriumának elnöke, Magyar Anikó, a Magyar Vasúttörténeti Park marketingese, Márkus Imre parkigazgató<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

***

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek