Bombariadó volt a szombathelyi vasútállomáson és buszpályaudvaron

iho/vasút   ·   2016.03.30. 09:17

Szerdán reggel bombariadó miatt lezárták a szombathelyi vasútállomást és a szomszédos buszpályaudvart is. A hatósági intézkedés idejére a vasi megyeszékhely és a legközelebbi állomások között vonatpótló buszokat állítottak be.

A kőszegi vonal teljes szakaszán vonatpótló busz közlekedik. A Szombathely–Sopron vonalon a vonatok Acsádig közlekednek, onnan vonatpótló buszok viszik az utasokat. A Szombathely–Szentgotthárd vonalon a vonatok Körmendig járnak, az utasok a volán buszjárataival utazhatnak tovább. A Szombathely–Nagykanizsa vonalon a vonatok Püspökmolnári állomásig közlekednek, onnan vonatpótló buszok viszik az utasokat. A Szombathely–Hegyeshalom, illetve a Szombathely–Székesfehérvár vonalakon a vonatok Porpácig közlekednek, onnan pótlóbuszok szállítják az utasokat. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a délelőtti órákban egyes vonatoknál 15-25 perces késések is előfordulhatnak. A vonatjegyeket minden Volán autóbuszjáraton elfogadják.

A hatósági intézkedés 9 óra körül fejeződött be, ekkor indulhatott újra a vonatforgalom Szombathely állomáson és az érintett vasútvonalakon a GYSEV hálózatán. A menetrendszerű közlekedés várhatóan a délelőtti órákban állhat helyre.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek